Bio Kárpittisztítás akció 

Válassza a bio kárpittisztítást! Most felár nélkül, normál áron varázsoljuk újjá kedvenc bútorait, szőnyegeit, padlószőnyegét, ülőgarnitúráját!

Nehéz vagy szinte lehetetlen tisztán tartani, kitisztítani a kutya vagy cica fekhelyét? Nem fér be a mosógépbe sem? Kisebb testalkatú kedvenceink esetében még csak-csak megoldható a feladat otthon is, de a nagyobb testű kutyusok fekhelye már komoly kihívás.

Állat fekhely tisztítása milyen gyakran ajánlott?

Mi segítünk, hogy az állati fekhely tisztítása teljes körűen megvalósuljon, kárpitja újra tiszta és egyben higiénikus is legyen. A fekhelyet ajánlott legalább évente kitisztítani, hiszen túl azon, hogy kedvencünk folyamatosan koszolja a felületet, kiváló táptalajt nyújt a különféle gombáknak s a nem túl barátságos atkáknak, egyéb baktériumoknak is.

allat fekhely tisztitas

Háziállat és kisgyermek együtt a lakásban? – kiemelten fontos az állat fekhelyének tisztasága!

Amennyiben a családban kisgyermek is él, házi kedvencünk fekhelyének tisztasága és fertőtlenítése kifejezetten szükséges a kicsi egészsége szempontjából is!
A rendszeres porszívózás megoldás a hétköznapokon a felületi szennyeződések és a por eltávolítására, de az igazi eredményt a kárpittisztítás nyújtja. Eltünteti a kellemetlen szagokat, a kárpit mélyebb rétegeiben tanyázó, kéretlen élősködőket és fertőtlenít is egyben.

Nagy teljesítményű, csúcsminőségű gépeinknek köszönhetően rövid a száradási idő, az állati fekhely tisztítása után egy-két óra múlva már ismét birtokba is veheti kedvencünk pihenőhelyét.

Kérje ajánlatunkat itt!

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal:

+36 20 400 0004

Vagy írjon levelet, rövid időn belül megválaszoljuk kérdését:

info@kanapetisztitas.hu