Bio Kárpittisztítás akció 

Válassza a bio kárpittisztítást! Most felár nélkül, normál áron varázsoljuk újjá kedvenc bútorait, szőnyegeit, padlószőnyegét, ülőgarnitúráját!

Atkamentesítés

Szabaduljon meg a kárpit, szőnyeg mélyén rejtőző atkáktól, baktériumoktól!

atkamentesitesA kárpitozott kanapé, ülőgarnitúra, a székek, az ágyak felülete, a matracok, a fotelek mind-mind magukba szívják a port, valamint felületük is megőrzi a rájuk kerülő szennyeződéseket. 

A normál kárpittisztítás során kitisztítjuk a kárpitot, a szőnyeget, mely por- és foltmentes lesz, visszanyeri eredeti színeit.

 

Miért olyan fontos az atkamentesítés? Mi is okozza valójában a problémát?

Szőnyegtisztítás, kárpittisztitás vagy matractisztítás alkalmával kiemelten fontos feladat az atkamentesítés is, ugyanis az arra érzékenyeknél az atkák ürüléke, vagy is egészen pontosan az abban jelen lévő ún. glycoproteinek allergiás reakciókat válthatnak ki. Ez jelentkezhet asztmatikus jellegű tünetekként, légúti megbetegedésként vagy különböző bőrirritációk formájában is.

Sok esetben csak orvosi vizsgálatok sorát követően derül ki, hogy valójában az otthonunkban találjuk a probléma gyökerét a kárpitok, szőnyegek, matracok mélyén.

A kárpit és a szőnyeg mélyebb rétegeiben megbújó poratkák ürülékének eltávolításával, az ún. atkamentesítéssel megelőzhetjük ezen tünetek kialakulását.

Atkamentesítés professzionális gépekkel és tisztítószerekkel

Cégünk a kárpit, szőnyeg, padlószőnyeg, matrac tisztításakor nagyteljesítményű gépeinknek és a hatékony tisztítószereknek köszönhetően teljes körűen, a legmélyebb rétegig kitisztítja az anyag minden centiméterét. A kárpit, a padlószőnyeg, a matrac gyorsan meg is szárad, hiszen az erős szívóhatással bíró gép alig hagy benne nedvességet. A kárpit és a szőnyeg mélyebb rétegeiben megbújó poratkák ürülékének eltávolításával, az ún. atkamentesítéssel elejét vesszük a nagyon gyakori légúti allergiás megbetegedéseknek és az asztma jellegű tünetek kialakulásának egyaránt.

 

Extra biztonságra vágyik? A vegyszereket is szeretné kiiktatni? Válassza bio kárpittisztítás szolgáltatásunkat!

A kárpittisztítás, az atkamentesítés tökéletesen kivitelezhető vegyszerektől mentesen is. A vegyszerek is okozhatnak az arra érzékenyeknél allergiás tüneteket. A bio kárpittisztítással egyszerre iktathatja ki a vegyszereket és az atkákat is.

Kérje ajánlatunkat itt!

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal:

+36 20 400 0004

Vagy írjon levelet, rövid időn belül megválaszoljuk kérdését:

info@kanapetisztitas.hu