Bio Kárpittisztítás akció 

Válassza a bio kárpittisztítást! Most felár nélkül, normál áron varázsoljuk újjá kedvenc bútorait, szőnyegeit, padlószőnyegét, ülőgarnitúráját!

A gyerekülés tisztítása, különösen akkor, ha valamilyen nehezen eltávolítható folt keletkezett rajta, nem könnyű feladat.

A gyerekülés otthoni tisztítása fogas feladat!

Biztos előfordul már, hogy gyermeke a kocsiban evett vagy ivott és ez nyomot hagyott a gyerekülés kárpitján. A kicsik mindent összefogdosnak, így ha bármit esznek utazás közben, kis kezükről minden a gyerekülés kárpitján köt ki. A makacs, beszáradt foltokat pedig kifejezetten nehéz eltávolítani otthoni praktikákkal.

gyerekules tisztitasa

A gyerekülés szövetének, kárpitjának tisztasága higiéniai szempontból elengedhetetlen

Higiéniai szempontból fontos, hogy a gyerekülésnek legalább a felületét rendszeresen kitisztítsuk, de rendszeres időközönként szükséges egy alapos tisztítás is, melynek során az összes, mélyebbre került szennyeződést is eltávolítjuk és fertőtlenítjük is a kárpitot, szövetet.

Gyors és teljes körű gyerekülés tisztítás rövid száradási idővel

Bízza ránk, és mi teljes körűen kitisztítjuk, felfrissítjük gyerekülésének kárpitját. nagyteljesítményű gépeinknek köszönhetően minimális nedvesség marad az anyagban, így akár pár óra múlva már ismét használható lesz a gyerekülés.

Kérje ajánlatunkat itt!

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal:

+36 20 400 0004

Vagy írjon levelet, rövid időn belül megválaszoljuk kérdését:

info@kanapetisztitas.hu