Bio Kárpittisztítás akció 

Válassza a bio kárpittisztítást! Most felár nélkül, normál áron varázsoljuk újjá kedvenc bútorait, szőnyegeit, padlószőnyegét, ülőgarnitúráját!

A kárpittisztítás szükségszerű velejárója a kárpitozott bútorokkal berendezett otthonokban az egészséges, tiszta környezet fenntartásának.

A kárpitozott ülőgarnitúra, a kanapé, a székek, az ágyak felülete, a matracok, a fotelek mind-mind magukba szívják a port, valamint felületük is megőrzi a rájuk kerülő szennyeződéseket.
A hálószobában az ágyak matracából pedig kiemelten fontos feladat az atkák eltávolítása, az ún. atkamentesítés is. Az atkák az arra érzékenyeknél allergiás reakciókat válthatnak ki. Gyakran csak sokára derül ki, hogy valójában az atkák jelenléte okozza a problémát.

A lakáspor, a sokféle szennyeződés az ilyen bútoroknál nem szüntethető meg egy –bármennyire alapos- nagytakarítással sem. Ebben az esetben a felületek letörlése nem lehetséges, a hagyományos porszívózás pedig csak a felső rétegben lévő port képes eltávolítani. Az atkamentesítés pedig kivitelezhetetlen alapos matractisztítás nélkül.

ulogarnitúra tisztitas

Kárpittisztítás otthon – miért nem hatékony – sőt még veszélyes is lehet?

A kárpittisztítás otthon, a bolti vegyszerekkel, vagy a száraz-nedves porszívóval azért nem jelent kielégítő megoldást, mert ezeknek a porszívóknak a szívóereje nem elegendő ahhoz, hogy a kárpitba juttatott vegyszereket és a feloldott szennyeződést maradéktalanul eltávolítsa.

Ennek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, hiszen a kárpitban maradt vegyszerek egy idő múlva megszáradnak és por formában a levegőbe kerülnek, melyet a bútort használva belélegzünk.

Ha valaki valamelyik vegyszerre, vagy a szintén nem eltávolított lakásporra allergiás, komoly egészségügyi problémákkal szembesülhet.

Ha pedig a kárpiton lévő foltokat kárpittisztító vegyszerekkel és kefével próbáljuk meg eltávolítani, túl azon, hogy sok esetben csak halványabb lesz a folt, még a kárpitban is kárt tehetünk!

Kanapétisztítás, kárpittisztítás gyorsan, hatékonyan, rövid száradási idővel, otthonában

A legkényelmesebb és leghatékonyabb megoldást kínáljuk Önnek!

  • Az előre egyeztetett időpontban érkezünk meg otthonába
  • A helyszínen varázsoljuk újjá kedvenc bútorait
  • Professzionális Kärcher gépeinkkel gyorsan és hatékonyan dolgozunk
  • Semmilyen vegyszert vagy szennyeződést nem hagyunk a megtisztított bútorokban
  • Igény szerint elvégezzük az atkamentesítést is
  • Vegyszermentes, Bio kárpittisztítást is kérhet tőlünk, felkészültek vagyunk
  • Extra rövid száradási idő elteltével ismét birtokba veheti makulátlanul tiszta bútorait
  • Budapest egész területén ingyenes a kiszállás 10.000 Ft felett

Kérje ajánlatunkat itt!

 

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal:

+36 20 400 0004

Vagy írjon levelet, rövid időn belül megválaszoljuk kérdését:

info@kanapetisztitas.hu