Bio Kárpittisztítás akció 

Válassza a bio kárpittisztítást! Most felár nélkül, normál áron varázsoljuk újjá kedvenc bútorait, szőnyegeit, padlószőnyegét, ülőgarnitúráját!

Matractisztítás, hogy fekhelye is patyolat tiszta és biztonságos legyen!

A matrac tisztítása rendszeres időközönként nem csak a matrac felületi tisztításáról szól! Természetes igény, hogy ágyunk, ahol életünk kb. harmadát töltjük, tiszta és higiénikus legyen.
Fontos, hogy egészségünket ne veszélyeztessék a matrac belső rétegeiben megbúvó atkák!
Számos egészségügyi problémát okozhatnak, így eltávolításukkal sokat tehetünk családunk egészségéért.

A közhiedelemmel ellentétben nem a házi por okozza az oly gyakori légúti allergiát! Nem is a házi poratka az okozója!

A matracok mélyén rejtőző poratka ürüléke, vagyis egészen pontosan az atkák ürülékében található ún. glycoproteinek az okozói az allergiás tüneteknek.
Elképesztő adat: Egy poratka pár nap alatt képes a saját súlyának megfelelő súlyú ürüléket „előállítani”!
A házi poratka az asztmás jellegű megbetegedések 50-80%-áért felelős (becsült adat). Élen jár még az ekcéma, a szénanátha, és más allergiás megbetegedések kialakulásában is.

A matractisztítás folyamata kettő vagy három részből áll, szennyezettségtől függően:

  • Első lépésként elvégezzük az atkamentesítést, ezzel együtt a matrac belsejének tisztítását is
  • Második lépés a matrac felületének kitisztítása
  • A harmadik fázis csak akkor szükséges, ha a matrac felületén lévő foltok makacsnak bizonyulnak. Leggyakrabban kutya vagy cica általi pisis matrac, vérfolt esetén lehet szükség utókezelésre.

matractisztitas atkamentesites

Fontos tudni, hogy bizonyos foltok esetében a legtöbb, amit elérhetünk, hogy jelentősen halványabb lesz, de nem tűnik el 100 %-osan. Ezek leginkább régi, beszáradt foltok: vér, kávé, tea, vörösbor stb. lehetnek. 

Jó látnunk munkánk során az örömöt, amikor egy menthetetlennek ítélt matrac, - melyet nagyon szerettek, megszoktak-, ismét újszerű és illatos lesz. Jelentős összeget megtakaríthatunk a matractisztítással egy új vásárlásához képest!

Ha Ön is szeretné, hogy régi matracát újszerűvé varázsoljuk, valamint atkamentessé tegyük elszállítás nélkül, az Ön otthonában, egyeztetett időpontban, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérje ajánlatunkat itt!

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal:

+36 20 400 0004

Vagy írjon levelet, rövid időn belül megválaszoljuk kérdését:

info@kanapetisztitas.hu