Bio Kárpittisztítás akció 

Válassza a bio kárpittisztítást! Most felár nélkül, normál áron varázsoljuk újjá kedvenc bútorait, szőnyegeit, padlószőnyegét, ülőgarnitúráját!

Padlószőnyeg tisztítás profi technológiával, atkamentesítéssel, rövid száradási idővel Budapest és környékén

A padlószőnyeg tisztítás évente akár többször is szükséges lehet igénybevételtől függően. Ha gyermekek is vannak a családban, bizony sokszor kiborítanak, rászórnak, rákennek valamit, mely nyomot, foltokat hagy a padlószőnyegen.

A másik extra igénybevételt kedvenc állataink jelentik. A kutyák, cicák bundájában élősködő állatkák belemehetnek a szőnyeg mélyebb rétegeibe. A szobatisztaságra nevelés ideje alatti balesetek miatt sok-sok folt keletkezik, mely, ha nem is látszik és nem hagy foltot, mélyen beivódik a szőnyeg szálai közé, illata pedig semmiképp nem kellemes. Házi kedvencek esetén kiemelten fontos a rendszeres fertőtlenítés is!

padloszonyeg szonyegpadlo tisztitas

Padlószőnyeg tisztítás irodákban, panziókban, egyéb intézményekben

Ahol sok ember megfordul nap, mint nap, ott kiemelten fontos a szőnyegpadló gyakori tisztítása. Az extra igénybevétel miatt hamarabb telítődik porral és egyéb szennyeződésekkel a padlószőnyeg. A száraz por pedig az állandó járkálástól a levegőbe kerül, onnan pedig belélegezzük. Az arra érzékenyeknél ez akár allergiás vagy légúti problémákat, asztmatikus jellegű tüneteket is okozhat.

A padlószőnyeg tisztasága, szép élénk színe nagyban meghatározza az iroda, panzió vagy éppen hotel hangulatát, hiszen látványos eleme az összképnek!

Ha éppen aktuális a padlószőnyeg tisztítás, kérje ajánlatunkat akár most! Töltse ki az űrlapot, rövid időn belül keresni fogjuk egyeztetés céljából.

Padlószőnyeg otthoni tisztítása –Miért bízza inkább szakemberre?

A padlószőnyeg otthoni kitisztítása rendkívül nehézkes, hiszen az egybefüggő, hatalmas felületet nem tudjuk mozgatni, fordítani.
Porszívózással csak a felszíni szennyeződéseket tudjuk eltávolítani. Helyi folttisztítással pedig legrosszabb esetben csak vegyszert juttatunk a padlószőnyeg mélyebb rétegeibe, azok eltávolítását már nem tudjuk megoldani. Ha pedig nagyon átáztatjuk a folt területét, napokig kerülgethetjük a vizes részt, amíg megszárad.

Szőnyegpadló profi tisztítása atkamentesítéssel

Cégünk a padlószőnyeg tisztításakor nagyteljesítményű gépeinknek és a hatékony tisztítószereknek köszönhetően teljes körűen, a legmélyebb rétegig kitisztítja a szőnyegpadló minden centiméterét. A padlószőnyeg gyorsan megszárad, hiszen az erős szívóhatással bíró gép alig hagy benne nedvességet.

A padlószőnyeg mélyebb rétegeiben megbújó poratkák ürülékének eltávolításával, az ún. atkamentesítéssel elejét vesszük a nagyon gyakori légúti allergiás megbetegedéseknek és az asztma jellegű tünetek kialakulásának egyaránt.

Munkatársaink előre egyeztetett időpontban érkeznek meg otthonába, irodájába, panziójába vagy a szállodába és gyorsan, hatékonyan varázsolják újjá és egészségessé padlószőnyegét. Nekünk természetes a cipővédő használata éppúgy, mint az udvarias kiszolgálás. Legyen szó akár magánszemélyről, akár intézményről.

Örüljön újra tiszta, illatos padlószőnyegének, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot itt!

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal:

+36 20 400 0004

Vagy írjon levelet, rövid időn belül megválaszoljuk kérdését:

info@kanapetisztitas.hu