Bio Kárpittisztítás akció 

Válassza a bio kárpittisztítást! Most felár nélkül, normál áron varázsoljuk újjá kedvenc bútorait, szőnyegeit, padlószőnyegét, ülőgarnitúráját!

Szőnyegtisztítás

Professzionális szőnyegtisztítás - Régiből újat! Ne cserélje le kedvenc szőnyegeit, és ne költsön jelentős összegeket a cserére! Az új ár töredékéért varázsoljuk újszerűvé őket, hogy még sokáig örömmel használhassa azokat.

Nyerje vissza szőnyegei eredeti színét, üdeségét és szabaduljon meg a makacs foltoktól, az ártalmas atkáktól szőnyegtisztítással! Tegyen próbára minket, kérjen ajánlatot ITT!

Szőnyegtisztítás gyors határidővel, maximális gondoskodással az Ön otthonában

Professzionális technikával gondoskodunk róla, hogy szőnyege visszakapja tisztaságát, frissességét és újra üde illat vegye körül Önt otthonában.
Több éves szaktudással és megbízható, nagyteljesítményű Kärcher tisztítógépekkel varázsoljuk újjá szőnyegét, padlószőnyegét. Jelenleg olyan szőnyegek tisztítását vállajuk, melyek vízzel tisztíthatóak. Bizonyos szőnyegek speciális tisztítást igényelnek, pl. Shaggy szőnyegek, perzsa szőnyegek, selyem szőnyegek, gyapjú szőnyegek. 

Bio szőnyegtisztítást szeretne? Nem kér az erős vegyszerekből?

Választhat bio szőnyegtisztítást is, amennyiben teljes mértékben szeretné száműzni otthonából a vegyszereket. Bio takarítószereink teljes mértékben vegyszermentesek, kiküszöbölhetjük az allergiás tünetek kialakulását.

Az atkamentesítés megoldás lehet megmagyarázhatatlan légúti vagy allergiás panaszaira, bizonyos bőrproblémáira is!

A szőnyegtisztítást azért fontos legalább évente a nagytakarításokkal egybekötve végezni, mert még ha látszatra nem tűnik piszkosnak a szőnyeg, az élősködők, azok ürüléke és a házi por is mélyen megtelepszik a mélyebb rétegekben.
Ezeket hagyományos, otthoni módszerekkel nem lehet maradéktalanul eltávolítani, elengedhetetlen a nagyteljesítményű gépek erős szívóhatása.
Világpiac-vezető tisztítógépeinkkel a legmélyebb rétegig kitisztítjukszőnyegeit, elvégezzük az atkamentesítést is, így megszabadulhat a kéretlen atkáktól és azok káros ürülékétől is.

Budapest egész területén 10.000 Ft felett ingyenes kiszállással tisztítjuk ki szőnyegeit

az Ön Otthonában, néhány óra alatt.

A modern technológiának köszönhetően rövid a száradási idő, így kedvenc szőnyegeit gyorsan birtokba veheti újra, nem borul fel a család megszokott napirendje, minimális kényelmetlenséggel jár. Cserébe élvezheti a friss illatot, a gyönyörű színeket és a biztonságot.

 

Kérjen ajánlatot itt!

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal:

+36 20 400 0004

Vagy írjon levelet, rövid időn belül megválaszoljuk kérdését:

info@kanapetisztitas.hu